Selected:

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020)

RM 2,700.00 RM 945.00

Sale!

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020)

RM 2,700.00 RM 945.00





Apa masalah yang sering dialami oleh peniaga online berkaitan Google Ads?

​1️⃣ ​  Nak produk naik di carian page pertama google, tapi tak tahu strategi yang betul

2️⃣​   Nak dapatkan lebih banyak jualan daripada Google, tapi tak tahu cara yang berkesan

3️⃣   Nak dapatkan targeted traffic & leads, tapi takut nak gunakan Google Ads

​4️⃣   ​Nak buat iklan Google ads, tapi takut salah setting.

5️⃣   Dah pernah guna Google Ads tapi tak efektif, sales pun tak ada






Adakah anda juga menghadapi masalah yang sama seperti di atas?

Kami faham situasi anda kerana kami sudah pun temui situasi yang sama pada student-student kelas kami yang lepas. Mereka juga menghadapinya sama seperti anda hadapi sekarang.






SEMUA ORANG NAK PRODUKNYA DITEMUI DALAM GOOGLE, TETAPI TAK RAMAI YANG TAHU CARANYA

​Jika anda pun tak tahu, its okay. Kami di Persuade Growth bersedia untuk meluangkan masa & tenaga untuk membimbing anda menghasilkan iklan dengan platform terbesar dunia iaitu Google.



Sebelum kita teruskan, jom berkenalan dulu.

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 2

Hai, kami dari PersuadGrowth.com, sebuah entiti yang bertanggungjawab menguruskan akaun puluhan syarikat bisnes daripada Malaysia, Singapore, Indonesia, US & United Kingdom dengan
kos iklan bernilai lebih Rm1,000,000

Kami terdiri daripada 2 orang yang berpengalaman luas dalam Google Ads (sebelum ni dikenali sebagai Adwords). 

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 3

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 4

Syarikat yang ditubuhkan pada Ogos 2016 sudah membimbing ratusan peniaga online melalui kelas yang telah kami jalankan sejak sekian lama.

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 5

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 6

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 7


Sekarang, kami sudah bersedia untuk membimbing anda pula bagi menghadapi bisnes tahun 2020. 





Are you ready?








Jom Belajar 
Fundamental & Cara Mudah Setting Google Ads
 Untuk Paparkan Brand Anda Kepada Targeted Prospect di Page Pertama Google


Bersedia untuk jana lebih banyak jualan dari targeted traffic selepas ini!

.

Sepanjang tahun 2019, kami telah menjalankan beberapa siri training yang dihadiri oleh puluhan peniaga online. Semuanya mempunyai satu misi yang sama iaitu untuk munculkan produk mereka di page pertama carian Google

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 8

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 9

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 10

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 11

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 12

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 13









Lihat apa kata peserta-peserta training yang kami jalankan sepanjang tahun 2019

“Berbaloi kelas ni. Persuade Growth memang pakar Google Marketing.. Tak kedekut ilmu, tiada up sell.. Semua dia nak bg kalau boleh… Recommended”

~ Faizul, Peserta Training


“Teringin juga nak share tapi malu haha… apa pun kelas tuan dan partner torbaik! Tuan Fazrul banyak bantu sampai jadi” 




~ Naim, Peserta Training





“Alhamdulillah. Kos rm1.44 iklan. Sales hari ini RM80. Tq Persuade Growth untuk ilmu yang premium macam ni”

~ Afnan, Peserta Training

“Laju. Sampai 20 ke 30 leads sehari utk 2 wasap.. Ramai yang wasap, average conversion rate50% dari leads”

~ Hafiz, Peserta Training

“Untuk produk yg baru 3 bulan ini, sales dalam RM 46,000. Direct HQ… Tiada agen”

~ Sufian, Peserta Training​

​​

​​

​​​​

​​








Kenapa anda perlu sertai training yang kami jalankan ni?


​Ada banyak sebab kenapa anda perlu sertai training kami antaranya:

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 14


​Sesi pembelajaran yang mudah difahami

Setiap ilmu disampaikan dengan cara paling mudah difahami. Apa sahaja yang anda kurang jelas sebelum ni, kami akan bantu anda mendapatkan penerangan & jawapannya dalam kelas nanti.

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 15


​​Pengajar bertauliah & berpengalaman​

Pengajar anda telah mendapat akreditasi daripada Google dan kami telah pun menjadi Google Partners sejak 2016. Kami juga berpengalaman menguruskan akaun iklan pelanggan bernilai jutaan ringgit.

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 16


​Mengikut fundamental Google terkini

Anda boleh je belajar daripada youtube atau blog, tetapi anda tak akan dapat belajar fundamental terkini daripada Google. Kami akan ajar anda di dalam kelas nanti.

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 17



Support berterusan daripada kami

Jangan risau jika anda tak faham atau terlupa selepas balik rumah nanti. Kami akan wujudkan satu group support khas untuk bimbing dan menjawab persoalan anda dalam masa 1 bulan dari tarikh kelas.

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 18


​Kelas dilakukan secara Hands-on

Anda akan terus buat iklan Google Ads on the spot dalam kelas nanti. Ini bukan lagi kelas teori, ianya praktikal. Malah iklan anda mungkin terus approve sebelum tamat kelas. 



Nak tahu satu perkara paling menarik mengenai kelas ini yang tak akan ada dalam kelas lain?



Ini ialah satu-satunya kelas yang memiliki 2 sesi. Sesi pertama ialah workshop dan sesi kedua ialah follow up session. So, apa sebenarnya maksud dua sesi ni? 

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 19


​SESI 1 : WORKSHOP (Bernilai Rm2500)

Anda akan belajar segalanya mengenai Google Ads di dalam workshop ni. Selalunya kelas akan berjalan daripada pagi sehingga petang. Ianya complete course, tak perlu dah belajar di tempat lain nanti.

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 20


​SESI 2: FOLLOW UP SESSION (Bernilai Rm5000)

Selepas sebulan, anda akan menerima satu sesi follow up bersama kami. Dalam sesi ni, kami akan semak prestasi iklan anda dan memperbaikinya untuk mendapatkan hasil yang lebih baik. 

—–




BUKAN SEKADAR BELAJAR BUAT IKLAN, ANDA JUGA MENERIMA SESI BERNILAI RIBUAN RINGGIT!


Jadi, anda bukan sahaja akan belajar Google Ads,
malah kami akan berikan recommendation terbaik untuk naikkan hasil iklan anda sepertimana yang kami buat untuk client-client. 

FYI, sesi follow up begini sahaja pun dah bernilai Rm1500 per session. Jika nak session seperti ini, anda perlu jadi client kami dengan kos iklan minimum Rm5000 sebulan. 


Namun kali ni, kami include sekali dalam training, special untuk anda sahaja. Jika anda nak dapatkan session premium sebegini, cepat-cepat sertai training ini sekarang juga sebelum ditutup atau slot penuh.






APA YANG ANDA AKAN KUASAI DI AKHIR BENGKEL INI?
 

✅ ​Memahami fundamental dalam Pengiklanan Google

✅ ​Terer dan tahu cara nak setup iklan Google

✅ ​Berjaya setup kempen iklan dalam Google Ads dalam kelas

✅ ​Mendapat pelawat pertama dari iklan anda ke landing page

✅ ​Belajar cara membaca & menilai data 

✅ ​Belajar cara untuk memperbaiki kempen iklan​

✅ ​Tahu cara merancang strategi Google Ads terbaik untuk bisnes anda

✅ ​Berjaya menjalankan kempen remarketing jenis Banner & YouTube


Ya, anda bukan sahaja belajar buat iklan di Google, malah anda akan belajar cara buat retargeting di Youtube. All in one anda akan belajar nanti dalam kelas ni.

Senang kata, lepas sertai kelas ni anda dah ada ilmu yang cukup untuk dapatkan traffic targeted dan jana lebih banyak income melalui Google Ads.




Anda akan belajar dengan siapa nanti?

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 21


Azrain Alaman

Managing Partner dan pengasas utama firma pengiklanan Persuade Growth. Beliau mendapatkan pengiktirafan sebagai Google Partners bertanggungjawab memberikan konsultansi, latihan dan bimbingan secara berdedikasi kepada klien-klien di Persuade Growth

.

Bengkel Ledakan Jualan Di Google (Sesi March 2020) 22


Fazrul Izwan Mahmud

Principal Account Manager dan salah seorang pengasas bersama firma pengiklanan Persuade Growth. M
emiliki portfolio mengurus perbelanjaan Google Ads mencecah setengah juta sepanjang tempoh 12 bulan yang lalu dengan ratusan akaun google syarikat dari Malaysia, Indonesia, Singapura, United Kingdom & USA.

—–



​KAMI PROFESSIONAL & BERPENGALAMAN!


Tenaga pengajar anda terdiri daripada pakar bidang dan sangat berpengalaman dalam menguruskan client seluruh dunia. 

Owh ya, kami juga menghadapi pelbagai jenis masalah dalam pengiklanan Google dan kami berjaya menyelesaikannya dengan beberapa strategi & kaedah tertentu.
Dari situ kami belajar banyak perkara baharu mengenai platform Google Ads.

Good news is,
anda juga akan belajar strategi tersebut dalam kelas ni nanti. Apa sahaja situasi yang kami pernah hadapi, kami akan dedahkannya dalam kelas nanti untuk pastikan anda juga tidak mengalami sebarang masalah di masa hadapan.


.



Maklumat Bengkel Terdekat


Lokasi: Black and White Space, Prima Seri Gombak (Google Maps​)



Sesi Pertama: 28 March 2020 (Sabtu)



Sesi Kedua: 19 April 2020 (Ahad)



Masa: 9.00 am – 5.00 pm


Wajib Bawa: Laptop, Credit/Debit Card, Akaun Gmail Dengan Password

.



So, apa yang anda akan belajar dalam kelas nanti?






AKTIVITI SESI PERTAMA (Training Workshop)


Sabtu, 28 March 2020


✅ ​Belajar asas pengiklanan Google

✅ ​Cara auction dan bidding berjalan

✅ ​Mendaftar akaun Google Ads & urus cara pembayaran

✅ ​Kenali jenis-jenis keyword dan fahami perbezaannya

✅ ​Lakukan keyword research cara paling mudah & cepat

✅ ​Cara mencari dan memilih 10 keyword yang terbaik

✅ ​Cara menyusun struktur 1 Kempen, 10 Ad Group & 30 Iklan

✅ ​Mula membina kempen Search Ads yang bagus & berkualiti

✅ ​Cara membaca data dan memahami results iklan

✅ ​Cara monitor, mengurus dan menambah baik kempen

✅ ​Cara memohon bantuan dari Google ketika hadapi masalah​

✅ ​Best practice dan tips ketika menjalankan Search Ads​


AKTIVITI SESI KEDUA (Follow-Up Coaching)


Ahad, 19 April 2020

✅ ​Post-campaign analysis​ (memahami prestasi kempen iklan anda)

✅ ​Pelan tindakan mengoptimasi & menambah baik kempen sedia ada 

✅ ​Merancang funnel, media plan & strategi Google Ads bisnes anda​

✅ ​Pengenalan kepada Google Ads Conversion Tracking​

✅ ​Sesi pemasangan & integrasi Google Ads Conversion

✅ ​Mengimport metrik tambahan dari Google Analytics

✅ ​Kenali jenis-jenis iklan Google Ads selain di Google Search

✅ ​BONUS 1: Mula membina kempen remarketing banner di GDN

✅ ​BONUS 2: Mula membina kempen remarketing video di YouTube

✅ ​BONUS 3: Perkongsian pengalaman mengurus klien Persuade Growth




Secara keseluruhan, ini ialah apa yang anda akan dapat selepas sertai training ini:


✅​ ​Dedicated support melalui WhatsApp group, boleh tanya soalan dan support akan diberikan oleh Certified Google Partners.


✅​ ​Akaun Google Ads anda akan diletakkan di bawah seorang dedicated account manager dari Persuade Growth


✅​ ​Sesi private review & optimization (upon request only). Anda perlu request/booking untuk sesi private review ini dan dedicated account manager anda akan memberikan suggestion yang customize berdasarkan akaun Google Ads anda.


✅​ ​Setiap bulan, 1 sesi live atau webinar secara interactive diadakan oleh Tuan Azrain sendiri. Anda boleh ikuti dan tanya soalan secara live. Topik yang akan dibincangkan adalah bergantung tahap progress semasa iklan anda.

 

Semua ini bernilai
Rm6500. 



Tetapi hari ini, anda tak perlu keluarkan wang sebanyak tu untuk yuran training. Kami faham situasi anda yang masih baru nak berniaga & bertungkus-lumus untuk dapatkan jualan. 

Hari ini juga, kami berikan diskaun khas kepada beberapa peserta terawal yang ingin menyertai training bersama Persuade Growth.











Berapa Anda Perlu Laburkan Untuk Dapat Ilmu Bernilai Tinggi Ni?





Kami tidak ada sebarang upsell seperti seminar lain yang diberi percuma pada permulaan, kemudian kena join kelas mahal berpuluh ribu untuk belajar lebih banyak.



Kami akan ajar anda

SEGALA ILMU MENGENAI GOOGLE ADS
dalam training ini dan anda hanya perlu bayar sekali sahaja pada harga yang sangat berbaloi (actually, harga kami consider paling murah dah) 


Jangan takut untuk bayar yuran kelas ni. Semua peserta sebelum ni sudah berjaya mendapatkan result dalam Google Ads sepertimana yang mereka mahukan.








HARGA TIKET



HARGA EARLY BIRD (65% OFF)



RM 2,700
 
RM 945


Berbaki 4 tiket pada harga ini. Jom Jimat!

 

Cepat dapatkan tiket dengan harga promosi kerana kuota adalah sangat terhad.
Jika anda nak dapatkan ilmu PREMIUM dengan HARGA PROMOSI, bertindak sekarang sebelum orang lain rebut lebih awal.


.

Ps: Anda boleh teruskan usaha anda untuk belajar melalui youtube atau blog lain jika anda tidak mahu sertai training ini, tetapi kami yakin anda akan sertainya juga nanti. 

Ketika itu, harga dah jadi lebih mahal. Lebih baik anda bertindak sekarang dan sertai kami lebih awal untuk dapatkan result terbaik bermula hari ini!

Close Menu
×

Cart